(VIDEO) Kako je britanski boksač postao priča dana na Europskom prvenstvu?

Foto: Snimka zaslona

Cheavan Clark, inače britanski boksač, preko noći je postao jedna od glavnih zvijezda Europskog boksačkog prvenstva u Harkivu. Naime, u četvrtfinalu natjecanja do 91 kilograma Cheavan Clark je nokautirao Azerbajdžanca Abdulajeva, nakon čega je uslijedila reakcija koja je postala hit na internetu i koja je obišla svijet. Clark je počeo plesati od sreće dok je njegov protivnik teturao na nogama ošamućen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veliki nokaut u Harkivu”, riječi su kojima je Međunarodna boksačka federacija AIBA opisala sjajan nokaut Clarka. Naime, najprije je uslijedila finta lijevom rukom, da bi nakon toga nemoćnog Azerbajdžanca pogodio posred lica desni direkt. Oduševljena publika ovacijama je ispratila britanskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.