(VIDEO) Brojni navijači na spektakularan način ispratili Argentinu na Svjetsko prvenstvo s porukom: ‘Vratite se s naslovom prvaka’

Foto: Twitter

Hrvatska reprezentacija na predstojećem Svjetskom prvenstvu igrat će u skupini s Nigerijom, Argentinom te Islandom. Jaka skupina, no, Vatreni su mogli i puno gore proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci su ispraćeni od brojnih navijača u zračnoj luci u Buenos Airesu na SP. Naravno, uz rock bend, zastave te baklje I tisuće navijača. Naravno, s obzirom na sastav i činjenicu da u svojim redovima imaju najboljeg igrača svijeta Lionela Messija s velikim, najvećim ambicijama.

Autobus s igračima Argentine teškom se mukom probio kroz masu navijača koji su željeli fotografirati igrače, a oni su mahali iz autobusa. Dio igrača Argentine u zračnu luku stigao je privatnim automobilA te su zbog toga morali stati  jer ih navijači nisu željeli pustiti,  okružili su ih te su ih pjesmom ispratili na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, morali su intervenirati i specijalci koji su štitovima, doduše blago, uz dosta obzira, prokrčili put reprezentativcima Argentine kako netko ne bi stradao pod kotačima autobusa i kako bi reprezentacija ipak na kraju mogla krenuti prema velikom izazovu.

Navijači su ih ispratili s transparentima:  “Vratite se s naslovom”, a jedan je dječak poslao i poruku svom sportskom idolu, Lionelu Messiju: “Želimo te vidjeti kao prvaka svijeta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Argentinci će se za Svjetsko prvenstvo pripremati u Barceloni, ”Messijevom gradu”, a prije dva dana svladali su Haiti s 4:0, posljednju pripremnu utakmicu odigrat će u lipnju u Jeruzalemu protiv Izraela.

Argentina će prvu utakmicu na SP-u igrati 16. lipnja protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.