(VIDEO) Burni događaji u Valenciji, navijači žestoko prosvjeduju protiv vlasnika kluba

Foto: Snimka zaslona

Nekoć moćna Valencija još jednom je razočarala, ovog puta u Kupu kralja, kod kuće su poraženi od Celte 4:1 što je bio povod za veliki prosvjed nezadovoljnih navijača, koji su se okupili te su uzvikivali parole protiv vlasnika kluba, singapurskog bogataša Petera Lima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, kriza u klubu za koji je devedesetih s uspjehom igrao i hrvatski nogometaš Goran Vlaović traje već jako dugo, u zadnjih dvije godine čak su šest puta mijenjali trenera, dok je Cesare Prandelli iznenadno napustio klub, neki bi rekli brod koji tone. Nije dao neko suvislo objašnjenje, osim da mu je klub obećao četiri pojačanja a doveo tek jedno.

Čelnici kluba, koje navijači drže najodgovornijim za krizu, smatraju da s talijanskim stručnjakom klub uopće nije pokazao nikakav napredak. Na klupi je Salvador Gonzalez Voro, koji, nažalost, nije dobro počeo. I kriza se produbila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.