Najbolji košarkaš Zadra pred transferom karijere?

Split 17. veljače 2024. Zadar pobjednik Kupa Krešimir Ćosić . Na slici Luka Božić. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Najbolji košarkaš hrvatske lige i najboljeg hrvatskog košarkaškog kluba Zadra Luka Božić mogao bi uskoro ostvariti transfer karijere. Naime, kako tvrde španjolski mediji Božić će iduće sezona imati novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju portala Encestando.es hrvatski košarkaš trebao bi postati novi igrač Valencije. Navodno se 27-godišnji košarkaš iz Bjelovara sve dogovorio s Valencijom.

Podsjetimo, Zadar će osnovni dio tzv. ABA lige, odnosno regionalne lige, zaključiti u Beogradu protiv vrlo jakog Partizana. Od hrvatskih klubova samo je Zadar izborio doigravanje regionalne lige. Ciboni i Splitu to nije uspjelo.

Luka Božić ima sjajan prosjek od 21,1 poena, 8,1 skokova i 6 asistencija u 24 odigrana susreta. Dakle, Luka Božić, kao najbolji igrač hrvatskog prvaka Zadra, i ove sezone ima sve uvjete da bude najbolji košarkaš našeg prvenstva te također ističe kandidaturu za titulu najkorisnijeg igrača ABA lige. Istu je nagradu osvojio prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia u ovom trenutku nije u samom vrhu španjolske lige, nalazi se na sedmom mjestu te je u najboljem putu da izbori doigravanje jer tamo ide najboljih osam klubova nakon prvog dijela sezone. U Euroligi Valencia se nalazi na 13. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.