(VIDEO) Celtic slavio u derbiju, Barišić na klupi

Foto: fah

Nogometaši Celtica ostali su sami na vrhu ljestvice škotskog prvenstva, nakon što su u nedjelju u dvoboju 4. kola sa 2-0 (1-0) svladali Rangerse kao gosti na Ibroxu, u prvom ovosezonskom Old Firmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalno bolju igru tijekom većeg dijela dvoboja Celtic je okrunio pobjedom zahvaljujući golovima francuskog napadača Odsonnea Edouarda u 32. minuti i irskog napadača Jonathana Hayesa u trećoj minuti sučevog dodatka pred kraj utakmice.

U sastavu Rangersa cijelu je utakmicu odigrao hrvatski stoper Nikola Katić, dok je reprezentativni lijevi bočni Borna Barišić ostao na klupi za pričuvne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjoj minuti prilično korektnog dvoboja crveni karton je, zbog grubog prekršaja, zaradio veznjak Rangersa Jordan Jones.

Celtic je na vrhu ljestvice sa 12 bodova iz četiri nastupa, dok je Rangers ostao na devet bodova i na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.