(VIDEO) Dominic Thiem ljut na organizatore: Na US Openu ”incident” zbog limenke Red Bulla

Foto: fah

U tijeku je US Open, inače u redovitom kalendaru ATP-a posljednji Grand Slam turnir sezone, hrvatski predstavnici krenuli su vrlo dobro u turnir, a Marin Čilić će u trećem kolu igrati protiv sjajnog Austrijanca Dominica Thiema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već kod Thiema, Austrijanac je ljut na organizatore turnira u New Yorku. Naime, tijekom meča protiv Sumite  Nagala u 2. kolu US Opena austrijski tenisač imao je jedan ispad. Inače, Thiem, koji je jedan od favorita turnira, lako je svladao indijskog tenisača, no pobjedu je donekle pokvario jedan ”incident” tijekom samog dvoboja. Thiem je, naime, htio popiti Red Bull iz limenke, s kojim ima sponzorski ugovor, no organizatori su pokušali sakriti logo tvrtke koja proizvodi energetska pića. Austrijancu su predložili da mu daju običnu šalicu iz koje može piti, no Thiem je zbog toga bio jako ljut.

“Vi ste ludi oko antidopinga… Ali ja pijem iz limenke. Što je ovo? Donesite mi običnu šalicu da je natočim”, rekao je Thiem. Kad je šalica napokon stigla organizator je ručnikom prekrio da se ne vidi kako piće toči iz Red Bullove limenke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije dozvoljeno piti iz limenke na terenu, znam to. Nekada mi pomaže kad popijem piće, pa ga želim imati kod sebe. Bilo je priče s organizatorima, no neću otkrivati detalje. Bilo je pomalo nezgodno. Željeli su otvoriti limenku i napuniti je u običnu šalicu, a da ja to ne gledam. To me je presjeklo, jer su antidoping pravila tako stroga. Nisam želio izgubiti limenku iz vida. Bila je to samo sitnica, na kraju se ništa nije dogodilo”, poručio je za kraj austrijski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.