(VIDEO) Igrači NK Osijek Marić i Boban i cijeli stručni stožer podržali Hod za život na kojem se okupilo oko 5 tisuća ljudi

Foto: snimka zaslona, Ivan Šokac, montaća narod,hr

18. svibnja uz Hod za život u Rijeci, održao se prvi Hod za život u Osijeku na kojem se okupilo više od 5000 ljudi i s kojeg su poslane poruke o potrebi zaštite nerođene djece, a zakonodavce pozvalo da pronađu primjeren zakonski okvir za ovo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hod za život ranije su podržali Mirko Marić, prvi strijelac HNL-a, napadač NK Osijeka i još jedan igrač istog kluba, Gabrijel Boban, kao i cijeli stručni stožer.

(VIDEO) Najbolji strijelac HNL-a i petogodišnja Gabi pozivaju vas na Hod za život

“Dobar dan, ja sam Mirko Marić i sve vas pozivam na Hod za život u subotu, 18. svibnja, u parku Zrinjevac od 10 sati u Osijeku. Bijelo-plavo srce uvijek je za život”, poručio je tada Mirko Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju podršku na ovaj način dao je i Gabrijel Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bijelo-plavo srce uvijek je za život”, poručio je Boban.

25. svibnja Hod za život započinje u Zagrebu u 10 sati na Zrinjevcu, u Zadru u 10 na Obali kneza Branimira te u Splitu u 10.30 na Rivi.

Sve informacije o Hodu za život u svim gradovima, i video i foto reportaže iz prošle tri godine, možete pronaći na poveznici https://www.hodzazivot.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji žele podržati Hod za život volontiranjem, to mogu učiniti prijavom na poveznicu: https://bit.ly/2VE4pdt

Podsjetimo, Mirko Marić prije nekoliko dana je s 18 golova preuzeo vrh ljestvice strijelaca Prve HNL. NK Osijek praktički je osigurao Europu, treba im jedan bod iz sljedeća dva susreta.

Gabrijel Boban je napadač Osijeka. Njegov pokojni brat Bruno Boban također je bio nogometaš, preminuo je prošle godine nakon što se srušio na terenu, unatoč pokušajima reanimacije. Boban je tako u kratkom vremenu ostao i bez oca i bez brata.

“Normalno da mi je i dalje teško, jako teško, to se ne može niti opisati riječima. Tko zna kad će i hoće li ikad ta bol uopće proći, ali neku dodatnu snagu pronašao sam u vjeri i Bogu. I pokušavam iz sebe izvući maksimum. Sad igram za oca i brata, oni su mi i dalje najveća snaga i podrška, ali i dodatna energija za još veće uspjehe u karijeri. Zbog njih želim biti još bolji”, istaknuo je ranije Gabrijel za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.