(VIDEO) Ivan Rakitić nakon Barceloninog čuda pred 100 000 gledatelja: Ovo je bilo kao Super Bowl, to može samo Barca!’

Foto: Twitter

Nakon poraza Barcelone od četiri pogotka razlike u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Parizu od PSG-a malo tko je vjerovao u čudo, no, ono se u uzvratu ipak dogodilo i ponos Katalonije je u sjajnoj utakmici napravio podvig na Camp Nou kakav do sada nikome, pa ni velikom Realu, nije pošao za rukom. Barcelona je slavila sa 6:1 te je izborila četvrtfinale finala Lige prvaka. U glavnom gradu Katalonije vlada prava ludnica, u euforiji je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji nije, iskreno rečeno, imao svoju večer u utakmici kojom je Barca ispisala povijest Lige prvaka, ali je bio dio te povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon 0:4 u Parizu vratiti se ovako! Samo da kažem, ovo može samo Barca. Ovo je Nogometni klub Barcelona, veliko hvala svima”, rekao je nakon utakmice Ivan Rakitić, koji je utakmicu između Barce i PSG-a na Nou Campu usporedio s finalom Super Bowla! Rakitić je priznao da je pobjeda nad PSG-om bila najnevjerojatnija utakmica u kojoj je sudjelovao. “Možda, da. Ali ne samo za mene, nego za sve ljude na svijetu koji vole nogomet. Bila je ovo posebna noć,” rekao je Ivan Rakitić za RTE i dodao:

“Nakon 0:4 u Parizu vratiti se ovako. Samo da kažem, ovo može samo Barcelona. Ovo je Nogometni klub Barcelona, veliko hvala svima.” Rakitić je zahvalio navijačima na potpori, gotovo 100 000 ljudi pratilo je uživo utakmicu i nosilo Barcu do čudesne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidjeli ste prije nekoliko tjedana što se dogodilo na Super Bowlu, a danas se ponovilo nešto slično”, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.