(VIDEO) Ivan Rakitić ovim potezom postao hit na internetu

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić postao je hit na internetu, društvenim mrežama, nakon poteza sinoć u samoj završnici utakmice Lige prvaka protiv portugalskog Sportinga, koju je njegova Barcelona dobila rutinski s 2:0. Naime, Rakitić je snažno udario loptu ne bi li njome našao Lionela Messija, suigrača iz Barcelone protiv kojeg će se sučeliti na Svjetskom prvenstvu iduće godine. Međutim, lopti Ivana Rakitić put je zaustavio sudac Craig Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac iz Škotske uspio je hrvatskom nogometašu okrenuti leđa prije nego li ga je ovaj pogodio loptom. Thompson Raketi ipak nije zamjerio taj udarac, s obzirom kako se odmah nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.