(VIDEO) Kapetan Reala stao na kraj glasinama i objavio veliku vijest

Foto: fah

Posljednjih dana Sergio Ramos tema je u medijima u Španjolskoj. Piše se o njegovoj želji da napusti Real, a on je danas odgovorio sazivanjem izvanredne konferencije za novinare na kojoj je otkrio svoju nogometnu budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostajem u Realu, ja sam ‘madridista’!”, poručio je.

“Želim odbaciti sve glasine koje nisu dobre niti za mene, niti za klub, niti bilo koga uključenog. Želim biti jasan i prema navijačima. Ja nikad nisam imao problem s klubom ili bilo kime u klubu. Ostajem u Realu, ja sam ‘madridista’, ovo je moj klub i ovdje želim završiti karijeru, a kada budem odlazio želim otići kao pobjednik. Nisam nikad bio u svađi niti sa predsjednikom. Naš odnos je poput onoga oca i sina, i naravno da je u trenucima bilo i konflikta”, rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je da je imao ponudu iz Kine.

“Moj plan je Real Madrid i ispunjenje ugovora. Bilo je previše špekulacija proteklih dana i želio sam ovo razjasniti”, rekao je Ramos.

“Održao sam privatni sastanak s predsjednikom Perezom i obavijestio ga o ponudi iz Kine. Radilo se o privatnom razgovoru koji je procurio u javnost, a rezultat su nagađanja koja vidimo posljednjih dana. Zato sam i sazvao ovu konferenciju. Moja želja je da o svemu govorim otvoreno i ne želim da itko sumnja u moju lojalnost ovome klubu. Zvižduci navijača? Pa navijači zvižde kad žele izvući neku reakciju od igrača. Ja sam dobio svoju porciju zvižduka, ali čak su i Ronaldu zviždali. Nekad utakmice ne završe kako bi trebale i kako se nadamo, pa se dogode i zvižduci”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.