VIDEO: Kraj karijere? Teška ozljeda Ivana Balića

Ili ću po završetku sezone završiti karijeru ili ću produljiti ugovor s Wetzlarom, rekao je prije nekoliko dana Ivano Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva opcija čini se nekako vjerojatnijom. Naime, Baliću je u nedjelju navečer 10 minuta prije kraja utakmice Mindenom puknuo mišić lista desne noge. S obzirom na to da će mirovati minimalno mjesec dana, ova sezona je za njega gotova.

– Nije dobro. To je veliki hendikep za nas. Ivano igra i obranu i napad. Morat ćemo puno raditi kako bismo nadomjestili njegov izostanak – rekao je trener Wetzlara Kai Wandschneider.

Balić će sutra navršiti 35 godina i pitanje je koliko još ima motiva. Osvojio je gotovo sve na reprezentativnom, klupskom i individualnom planu. Najveći je rukometaš u hrvatskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.