(VIDEO) Kvalifikacije za Ligu prvaka: Neizvjesni derbi Nice i Ajaxa, nova pobjeda Maribora, igrali Vida, Šimunović…

Foto: Twitter

U najzanimljivijim dvobojima prvih susreta 3.pretkola Lige prvaka Nice i Ajax su odigrali 1-1, dok Celtic kod kuće nije uspio pobijediti Rosenborg (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nice je na Azurnoj obali povela golom Maria Balotellia (32), a za prošlogodišnjeg finalistu Europske lige izjednačio je Donny van de Beek (49). U Glasgowu nije bilo pogodaka, a hrvatski branič Jozo Šimunović odigrao je cijeli susret za Škote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće iznenađenje napravio je kazahstanski prvak Astana koja je s 3-1 kod kuće pobijedila poljskog prvaka Legiju. Dinamo je u Kijevu također s 3-1 slavio protiv Young Boysa, a cijelu utakmicu za Ukrajince odigrao je Domagoj Vida. Izraelski prvak Hapoel Beer Sheva je s 2-0 nadigrao bugarski Ludogorec, a slovenski Maribor kod kuće protiv islandskog FH-a s 1-0 golom Tavaresa (54).

Salzburg – RIJEKA 1-1

DInamo Kijev – Young Boys 3-1

FC Astana/KAZ – Legia Varšava 3-1

Hapoel Beer Sheva – Ludogorec 2-0

FC Viitorul Constanta/RUM – APOEL Nikozija 1-0

Maribor – Hafnarfjordur/ISL 1-0

Celtic – Rosenborg Trondheim 0-0

Nica – Ajax Amsterdam 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.