(VIDEO) Lazio osvojio Talijanski kup, u finalu bolji od Atlante, Badelj na klupi, igrao Pašalić

Foto: fah

Nogometaši Lazija pobjednici su Talijanskog kupa nakon što su u finalu u Rimu svladali Atalantu s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rimljani su poveli pogotkom glavom Srbina Sergeja Milinković-Savića u 82. minuti i to samo tri minute nakon što je ušao u igru s klupe. U 90. minuti je Argentinac Correa iz solo-protora postavio konačnih 2-0.

Mario Pašalić je ušao u igru kod Atalante u 85. minuti, dok je Milan Badelj ostao na klupi Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Laziju je to sedmi naslov u Kupu, prvi nakon 2013. godine. Momčad iz Bergama je jedini put osvojila kup 1963. godine, a prije 23 godine su također izgubili u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.