(VIDEO) Legendarni Peter Schmeichel: ‘Francuska je pobijedila zbog Pitane, pogriješio je – Perišić nije namjerno igrao rukom’

Foto: snimka zaslona

Bivši danski vratar Peter Schmeichel, otac sadašnjeg vratara Danske, gostujući na Russia Todayju, komentirao je utakmicu između Francuske i Hrvatske i također rekao kako smo pokradeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je krenula jako dobro, bila je puno bolja momčad tijekom cijelog prvog poluvremena. Francuska je bila nervozna, i onda se pojavio Nestor Pitana kod 1:1. Ja sam nezadovoljan njegovim suđenjem jer je pristran, koristio se VAR-om za situaciju koja po meni nikako ne može biti jedanaesterac”, rekao je.

“Gledajte koliko mu je trebalo da provjeri na VAR-u je li doista bio jedanaesterac, nekoliko se puta vraćao i gledao, što znaČi da je bio u nedoumici. Ne misli da je jedanaesterac, ali nema pojma što da radi. To je bio najvažniji trenutak na utakmici, zbog toga je Francuska pobijedila i osvojila ovaj naslov”, rekao je Schmeichel.

“Što je Perišić mogao napraviti?! Nije ni vidio loptu, sigurno nije igrao namjerno rukom. Ovo je čista pogreška suca”, zaključio je Peter Schmeichel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.