(VIDEO) Je li Joško Jeličić bio sarkastičan ili ovaj put doista vjeruje u izbornika Čačića?

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila u Zagrebu uoči kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a na tu temu osvrnuo se i Joško Jeličić u emisiji Stadion, no, nejasno je je li bio sarkstičan, s obzirom na mišljenje koje inače iznosi o izborniku Čačiću, ili doista tako misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja vjerujem, mene je izbornik umirio. Ja sam miran, on ima sve pripremljeno. Problem su izostanci u zadnjoj liniji, još je jedna stvar jako važna. Imamo šest igrača s javnim opomenama za prvu utakmicu, od čega su trojica iz zadnje linije – moramo biti jako oprezni i dobro planirati utakmicu u tom smislu, rekao je Jeličić i zaključio:

S obzirom na širinu koju stalno potenciramo i bez obzira na izostanke, protiv Finske se moramo nametnuti i dati nam neki zalog za optimizam, osim priče.

Mateo Beusan otkrio je što smatra da bi moglo biti zanimljivo na sudačkom dijelu utakmice protiv Finske na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudi sam Poljak s 30 međunarodnih utakmica, nije težak na kartonima, ali neiskustvo može stvoriti mnogo problema na malom terenu kao što je Rujevica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.