(VIDEO) Je li Ramos kriv za loše reakcije vratara Liverpoola?

Foto: snimka zaslona

Loris Karius čovjek je kojeg će mnogi nazvati tragičarem finala Lige prvaka. Imao je dvije velike pogreške što je Real Madrid kaznio golovima, no onda je procurila snimka na kojoj se po mnogima vidi uzrok njegovih neshvatljivih reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Ramos u jednom se napadu našao u blizini Lorisa Kariusa te ga udario laktom u glavu. Nakon toga Loris kao da nije bio na terenu.

No legendarni engleski nogometaš Frank Lampard smatra kako Sergija Ramosa ne treba kriviti iako je u dvoboju s njim Mohamed Slah također zadobio ozljedu.

“Ne, ne mislim da je kriv. Postupio je kao što bi svaki obrambeni igrač napravio. Ponekad kada dođe do ovakvog kontakta ruke se isprepletu i na kraju je sve ispalo prilično nesretno, način na koji je pao”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda Manchester Uniteda Rio Ferdinand smatra isto: “Ramosova obrana je bila sjajna i ne mislim da je namjerno ozlijedio Salaha”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.