(VIDEO) Luka Modrić oduševio: Posjetio djecu u bolnici u Kuvajtu

Foto: snimka zaslona

Hrvatski kapetan Luka Modrić još jednom je oduševio javnost i to ovaj put iz Kuvajta. Tamo je igrao na Al Roudan Futsal Tournament Kuwait 2019 malongometnom turniru. Imao je svoj ‘Team Modrić’ koji je igrao protiv momčadi ‘Team Figo’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije samo to oduševilo ljude u Kuvajtu. Naime, nakon turnira Luka je otišao u dječju bolnicu i djeci podijelio poklone te se s njima fotografirao i dijelio autograme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka visited kids at Al Seef Hospital in Kuwait yesterday. ??❤️

Objavu dijeli @ modricistasiempre

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je moj prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan da sam tu. Hvala vam na vašoj toploj dobrodošlici. Osjećam se jako ugodno ovdje”, poručio je Luka.

“Bilo mi je zadovoljstvo vidjeti te moj dobri prijatelju. Hvala Kuvajtu na toploj dobrodošlici, uvijek je zadovoljstvo vratiti se”, objavio je Figo poslije svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.