(VIDEO) Motivacijski govor izbornika mladih hrvatskih košarkaša vrijedan zlata: ‘Morate vjerovati, jeste li čuli, vjerujte’!

Foto: Snimka zaslona

Mladi hrvatski košarkaši europski su prvaci i novi sportski heroji Hrvatske. Bez sumnje, ovo je ljeto za pamćenje hrvatskog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u dramatičnom finalu Europskog prvenstva za igrače do 16 pobijedili su favorizirane Španjolce 71:70. Sam rezultat dovoljno govori o kakvoj se razlici radilo te svjedoči da su nijanse odlučivale. Sjajna igra mladog 15-godišnjeg Roka Prkačina, ali i odlično vođenje utakmice od strane izbornika Karakaša, bili su presudni čimbenici koji su donijeli uspjeh hrvatskoj košarci, gladnoj trofeja.

Naime, izbornik Mile Karakaš donosio je presudne odluke koje su izravno utjecale na rezultat. Posebno je upečatljiva bila minuta odmora pet minuta prije kraja utakmice. Španjolci su vodili šest koševa razlike, Karakaš je održao motivacijski govor, pokazalo se vrijedan zlata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morate se probuditi. Ne igramo obranu, spavamo, loša nam je tranzicija. Moramo to popraviti. I da, još jedna stvar. Dečki, morate virovati! Virujte, jeste čuli?! Virujte!”, govorio im je izbornik Mile Karakaš.

Na kraju je sve završilo pobjednički za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.