(VIDEO) NBA: Odlični Šarić u pobjedi Philadelphije

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Dario Šarić ponovno je pružio odličnu partiju u dresu Philadelphije, koja je u gostima dobila Miami sa 128-108, te sada vodi sa 2-1 u pobjedama u prvom krugu doigravanja NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odlučena u zadnjoj četvrtini koju su Sixersi dobili sa 32-14, a Šarić je svojim poenima prelomio susret. Nakon što je Miami stigao na pet poena zaostatka (102-107), Šarić je prvo ubacio tricu, a potom je zabio iz kontre te su Sixersi poveli 112-102 šest minuta prije kraja susreta. Nakon toga pobjeda Philadelphije više nije dolazila u pitanje.

Šarić je u 30 minuta igre upisao 21 koš (trice 4-7), 7 skokova i 4 asistencije. Centar Joel Embiid, koji je propustio prve dvije utakmice zbog ozljede, igrao je sa zaštitnom maskom na licu te je ubacio 23 poena. Marco Belinelli zabio je 21 koš, a Ben Simmons je ubilježio 19 poena, 12 skokova i 7 dodavanja.
Kod Miamija Slovenac Goran Dragić zabio je 23, a Justise Winslow 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleansu treba još jedna pobjeda za prolazak u drugi krug, jer sada vodi sa 3-0 u pobjedama nakon što je na svom terenu svladao Portland Trail Blazerse sa 119-102. Pelicanse su predvodili Nikola Mirotić sa 30 i Anthony Davis sa 28 poena, a kod Portlanda CJ McCollum zabio je 22, Al-Farouq Aminu 21, a Damian Lillard 20 koševa.

I branitelji naslova Golden State Warriorsi vode sa 3-0 u pobjedama nakon što su u gostima dobili San Antonio 110-97. Za Warriorse Kevin Durant zabio je 26, a Klay Thompson 19 koševa, a kod Spursa LaMarcus Aldridge ubacio je 18, a Tony Parker 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.