(VIDEO) NBA: Šarić se vratio i predvodio Sixerse do pobjede

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Dario Šarić sinoć je bio najučinkovitiji igrač Philadelphia 76ersa koji su u predsezonskoj utakmici pobijedili Brooklyn Netse sa 133-114.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u 24 minute koliko je proveo na terenu zabio 26 koševa (šut iz igre 10/14, trice 5/8) te upisao devet skokova i tri ukradene lopte. Osim njega, kod Sixersa je raspoložen bio i Joel Embiid sa 22 pogotka.

Najučinkovitiji u redovima Brooklyna bio je D’Angelo Russell sa 24 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć su igrali i Phoenix Sunsi od kojih su sa 113-104 bolji bili Portland Trail Blazersi. Dragan Bender je odigrao 26 minuta za Sunse i u tom je vremenu ubacio 13 koševa (šut iz igre 4/8, trice 3/5) uz sedam skokova, jednu asistenciju i jedan blok.

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Josh Jackson sa 22 pogotka, dok je najbolji kod Portlanda bio Meyers Leonard.

Nova NBA sezona počinje 17. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.