(VIDEO) Neredi navijača u Bukureštu i Londonu na kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo

Foto: Snimka zaslona

Dvoboj Rumunjske i Poljske u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. godine obilježili su neredi navijača, a ‘vruće’ je bili na tribinama Wembleyja za vrijeme utakmice Engleske i Škotske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljska je u Bukureštu porazila Rumunjsku 3-0, a bio je to susret u kojem su divljali navijači obje reprezentacije. U jednom trenutku došlo je do sukoba navijača, a potom su se poljski huligani sukobili i s policijom. Kako bi smirila situaciju policija je morala upotrijebiti suzavac, a u pritvoru je završilo 12 poljskih i pet rumunjskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 54. minuti umalo je stradao i poljski napadač Robert Lewandowski pored kojeg je eksplodirao topovski udar. Poljski napadač je pao kao pokošen, ali je srećom prošao bez ozbiljnijih posljedica.

Lewandowski je uzvratio Rumunjima postigavši dva gola.

Vruće je bilo i u Londonu gdje je Engleska identičnim rezultatom pobijedila Škotsku. Veći dio utakmice prošao je mirno, međutim u jednom trenutku je došlo do tučnjave na jednoj od tribina. U gužvi najdeblji kraj je izvukao jedan domaći navijač kojem je morala pomoći hitna pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U London je doputovalo oko 20,000 škotskih navijača i tijekom dana u gradu nije bilo incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.