(VIDEO) Nevjerojatne scene navijačkih nereda stižu iz susjedne Bosne i Hercegovine!

Foto: Snimka zaslona

Derbi utakmica između Prve lige tzv. Republike Srpske, što je u stvarnosti druga liga Bosne i Hercegovine, između Kozare i Banjalučkog Borca u Gradišci prekinut je u 25. minuti zbog nevjerojatno brutalne tučnjave gostujućih navijača, huligana, i policije. Na sve strane frcale su iskre, bilo je na trenutak opasnih situacija kada se navodno moglo govoriti o ugroženosti života nekih aktera divljanja, letjele su šake, baklje, gađalo se iz svih oružja… Policija je uz dosta muke ovladala “bojištem.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je prethodilo “bitci” između navijača i policije?

Naime, navijač Borca iz Banjaluke pokušao je preskočiti ogradu te ući na teren, što mu, dakako, policija nije mogla dozvoliti, i nije mu dozvolila, takva, opravdana, reakcija policije izazvala je protuudar “Vulturesa”, navijača Borca,  koji su priskočili u pomoć kolegi koji je pokušao ući tamo kamo nije smio. Nakon čega je došlo do žestoke tučnjave, nekoliko je navijača je privedeno, a poslije čega je dvoboj nastavljen, a banjalučki Borac slavio je uvjerljivo 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, takve se scene se na hrvatskim stadionima mogu vidjeti vrlo rijetko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.