(VIDEO) NHL: Columbus i San Jose poveli sa 2-1

Foto: Twitter

Hokejaši San Josea pobijedili su u Denveru domaći Colorado sa 4-2, čime su vratili prednost domaćeg terena u konferencijskom polufinalu doigravanja za Stanley Cup, dok je Columbus pred svojim navijačima svladao Boston sa 2-1 i istovjetnim rezultatom poveo u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime dvoboja u Denveru bio je napadač Sharksa Logan Couture koji je postigao svoj prvi ‘hat-trick’ u doigravanju. Couture je postigao prvi i posljednja dva pogotka za goste. Sharksi su poveli u 16. minuti, a u 19. minuti je na 2-0 povisio Timo Meier. Domaća momčad vratila se u utakmicu golovima Nathana MacKinnona (36) i Matta Nieta (52). No, samo minutu nakon izjednačujućeg gola Avalanchea Logan Couture je svojim drugim pogotkom ponovno donio prednost gostima te ju zapečatio pola minute prije kraja pogodivši nebranjenu mrežu.

Četvrta utakmica serije bit će odigrana u Pepsi Centeru u Denveru u noći s četvrtka na petak (4 sata) po srednjoeuropskom vremenu.

Columbus je iskoristio veliku večer svog vratara Sergeja Bobrovskog koji je obranio 36 od 37 udaraca, a i kad je i bio svladan u 40. minuti, suci su morali pregledati snimku da bi utvrdili je li pločica na ispravan način prešla gol-crtu. Bio je to ujedno i posljednji pogodak na utakmici, a postigao ga je Jake DeBrusk, ali su Bruinsi samo uspjeli smanjiti zaostatak. Pobjedu Blue Jacketsima donijeli su Boone Jenner (19) i Matt Duchene (33).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća utakmica u Columbusu bit će odigrana u noći s četvrtka na petak (1.30 sati).

NHL doigravanje – konferencijska polufinala
ISTOČNA KONFERENCIJA
Columbus – Boston 2-1
(Columbus vodi sa 2-1 u seriji na četiri pobjede)

ZAPADNA KONFERENCIJA
Colorado – San Jose 2-4
(San Jose vodi sa 2-1 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.