(VIDEO) NHL: Nashville bolji od Penguinsa nakon raspucavanja

Foto: Twitter

Nashville Predators su sinoć sa 5-4 nakon raspucavanja pobijedili aktualne prvake Pittsburgh Penguinse vrativši im tako za poraz u finalu prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Fiala i Filip Forsberg su zabili u raspucavanju za Predatorse (9-5-2) kojima je ovo četvrta uzastopna pobjeda. Vratar Pekka Rinne je upisao 26 obrana u regularnom dijelu utakmice i obranio je dva od tri udarca Penguinsa u raspucavanju.

P.K. Subban, Craig Smith, Kyle Turris i Calle Jarnkrok su postigli pogotke za Predatorse u regularnom dijelu utakmice, dok su strijelci za Pittsburgh bili Brian Dumoulin, Phil Kessel, Jake Guentzel i Bryan Rust.

San Jose Sharsk su sinoć sa 5-0 svladali Vancouver Canuckse, a Aaron Dell je obranio 41 udarac, što je njegov osobni rekord i drugi shutout u NHL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logan Couture i Chris Tierney su svaki zabili po dva gola, a Tomas Hertl jedan za San Jose (9-6-0) kojem je ovo peta pobjeda u šest utakmica.

Montreal Canadiens su sa 2-1 u produžetku bili bolji od Buffalo Sabresa, a pobjednički gol zabio je Max Pacioretty.

Ryan O’Reilly je zabio gol za vodstvo Buffala pred kraj prve trećine, a Andrew Shaw je izjednačio na početku zadnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.