Site icon narod.hr

(VIDEO) NHL: Pittsburgh na korak do finala, Anaheim izjednačio

Foto: Twitter

Pittsburgh Penguins su sinoćnjom pobjedom od 3-2 nad Washington Capitalsima poveli sa 3-1 u seriji na četiri pobjede u polufinalu doigravanja Istočne konferencije, a Anaheim Ducks su izjednačili na 2-2 nakon što su sa 4-3 u produžetku slavili protiv Edmonton Oilersa u polufinalu doigravanja Zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Pittsburgh ostao bez kapetana Sydneya Crosbjya koji je u prošloj utakmici zaradio potres mozga, Penguinse je predvodio vratar Marc-Andre Fleury koji je upisao čak 36 obrana. Penguinsi mogu završiti seriju ako pobijede u petoj utakmici u subotu u Washingtonu.

Golove za pobjednike zabili su Patric Hornqvist, Jake Guentzel i Justin Schultz. Strijelci za Washington bili su Jevgenij Kuznjecov i Nate Schmidt.

Pobjedu u produžetku za Duckse donio je Jakob Solfverberg koji je zabio gol 45 sekundi nakon početka produžetka. Ryan Getzlaf je bio dvostruki strijelac za pobjednike a Richard Rakell je postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Lucic, Connor McDavid i Drake Caggiula su postigli pogotke za Oilerse.

Peta utakmica je na rasporedu u petak i igra se u Anaheimu.

Rezultati polufinala doigravanja NHL-a:
ISTOČNA KONFERENCIJA
2. krug:
Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 3-2
(Pittsburgh vodi 3-1 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAPADNA KONFERENCIJA
2.krug:
Edmonton Oilers – Anaheim Ducks 3-4 (produžetak)
(momčadi su izjednačene na 2-2 u seriji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version