(VIDEO) NHL: St. Louis u finalu Zapadne konferencije

Foto: Twitter

Saint-Louis Blues su se plasirali u finale Zapadne konferencije NHL nakon što su sinoć u sedmoj utakmici svladali nakon dva produžetka sa 2-1 Dallas Starese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pat Maroon je bio junak večer zabivši gol za Bluese u produžetku nakon pet minuta i 50 sekundi. Poveli su Blues golom Vincea Dunna u prvoj trećini, a dvije minute kasnije je izjednačio za Starse Mats Zuccarello. Druga i zadnja trećina su prošle bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Dallasa Ben Bishop, koji je tijekom cijele večeri upisao 52 obrane, ipak nije uspio zaustaviti taj odlučujući udarac.

Saint-Louis nije nikada osvojio Stanley Cup dok Dallas nije igrao u finalu NHL-a od 1970. U finalu Zapadne konferencije igrat će protiv pobjednika serije između San Jose Sharksa i Colorado Avalanchea koji odlučujuću sedmu utakmicu igraju u srijedu.

ZAPADNA KONFERENCIJA
polufinale
St. Louis Blues – Dallas Stars 2-1 (2 produžetka)
(St. Louis se plasirao u konferencijsko finale rezulatatom 4-3 u seriji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.