(VIDEO) Novak Đoković na Korčuli zajedno s klapom zapjevao hit neponovljivog Olivera Dragojevića

Foto: Snimka zaslona/Instagram

Trenutno najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, kako smo već pisali, ljetuje u Hrvatskoj. Aktualni pobjednik Wimbledona, koji je nedavno u povijesnom finalu najvećeg teniskog turnira svijeta pobijedio najboljeg tenisača svih vremena Rogera Federera, nalazi se na Korčuli, gdje boravi s obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je na Instagramu objavio video na kojem, zajedno sa suprugom Jelenom, pjeva jedan od većih hitova neponovljivog, danas, nažalost, pokojnog, Olivera Dragojevića: ”Kad mi dođeš ti.”

“Kad mi dođeš tiii i osmjeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć… Čarobno veče. Pevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što delim ovako posebne trenutke sa Jelenom”, napisao je na Instagramu Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.