(VIDEO) Novak Đoković ponovno dramatizirao i urlao u New Yorku, ali i izašao ususret protivniku…

Foto: Snimka zaslona

Srpski tenisač Novak Đoković, kako smo već pisali, plasirao se u polufinale posljednjeg Grand Slam turnira sezone – US Opena. Naime, Đoković je svladao iznenađenje  turnira Australca Johna Millmana 6:3, 6:4, 6:4. Srpski tenisač će za finale u petak igrati protiv Japanca Keija Nishikorija, koji je izbacio u četvrtfinalu nakon drame u pet setova Marina Čilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković, koji se vratio u pravu formu, je ponovno dramatizirao na terenu, mučio se sa sparinom, sa želucem… No, i drugi imaju sličnih problema, međutim, ni blizu  ne reagiraju poput Đokovića. Naime, kod vodstva 2:1 u drugom setu Đoković je počeo dobacivati supruzi Jeleni, koja nije razumjela njegove gestikulacije i njegovu viku.

“Tableteeeee! Tableteeeeee!”, vikao je Novak Đoković prema supruzi Jeleni.

Jelena je supruga pitala za što mu trebaju tablete, no, nije uspjela shvatiti, kao ni njegov boks, o čemu se točno radi. Sve se ubrzo sredilo  i Đoković je dobio tablete te nastavio meč, na kraju ga i dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je zanimljivosti još tijekom meče. Tako je nakon sljedećeg gema Australac imao problema te je zamolio Đokovića da mu izađu ususret, što je ovaj i učinio. Naime, Millman je došao do mreže potpuno mokar te je Đokovića zamolio da ga pusti da se presvuče:

“Potpuno sam mokar. Možemo li kratko prekinuti da se odem presvuči u svlačionicu? Izvadim lopticu iz džepa i mogu je ocijediti od znoja. Oprosti, stvarno, ali ne mogu ovako”, kazao je Millman.

Đoković mu je odgovorio nakon što je sjeo  na klupu:

“Nema problema. Dobro će mi doći malo odmora…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.