(VIDEO) Ovako je Korenica proslavila pobjedu Hrvatske

Foto: Lika plus

Hrvatska je nikad boljom igrom ispisala povijest. Uništila je Argentinu, ponizila najboljeg igrača svijeta Mesija, koji jednostavno nije postojao na terenu. Hrvatska je igrala kao u transu…a tako je počelo i slavlje diljem Hrvatske i u Korenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona vozila sa hrvatskim zastavama prošla je već po tradiciji ulicama Korenice. Brojni turisti mahali su i fotografirali kolonu i raspjevane navijače.

Uzduž ulica izašli su ljudi sa hrvatskim zastavama i mahali navijačkoj koloni. Bilo je lijepo sinoć biti dio Hrvatske, dio naroda koji sa visoko uzdignutim hrvatskim barjacima slave pobjedu hrvatskih nogometaša i kako kaže trener Dalić “Bogu hvala, ali ostanimo ponizni i dostojanstveni u pobjedi”. Hvala mladosti Korenice za prekrasno navijanje i domoljubni duh u Korenici, piše Lika-plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.