(VIDEO) Perišić nakon dva prekrasna pogotka: Idemo sve dobiti do kraja za Ligu prvaka

Foto: fah

Ivan Perišić nakon gotovo dva mjeseca zabio je za Inter, potpisao je dva pogotka na Sardiniji u pobjedi 5:1 nad Cagliarijem. Lako je pogodio za 1:0 nakon asistencije Evera Banege, dok je u 47. zabio drugi gol poslije dodavanja Maura Icardija, kada je poslao loptu u suprotni kut s lijeve strane za 3:1, čime je praktično slomio domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za prvi gol zaslužan je Banega koji me sjajno vidio, dao mi perfektnu loptu, koju sam dobro primio pa nije bilo teško zabiti. Međutim, najvažnije je da smo pobijedili. Nije se bilo lako uzdići nakon poraza od Rome. Željeli smo pobjedu, zabili pet golova i dobili ono što smo tražili”, rekao je Perišić.

“Sve je moguće, pogotovo u nogometu. Još je ostalo 11 utakmica, 33 boda, a mi moramo vjerovati do kraja. Nešto nam je nedostajalo u prvih deset utakmica, a to smo dobili s Piolijem. Ne želim govoriti o De Boeru, jer gledamo naprijed. Na nama je da naporno radimo. Idemo sve dobiti do kraja”, jasan je 28-godišnji Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.