(VIDEO) Pique se u tunelu pokušao raspravljati sa sucem, koji mu je brutalno odgovorio

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Barcelone prošlog vikenda osvojili su tek bod na gostovanju kod Alavesa, bilo je 1:1, a dobro su i prošli s obzirom da je Alaves poveo. Barcelona u prvenstvu ne briljira te već sada dosta zaostaje za vodećim Realom, posve je stoga razumljiva nervoza u redovima katalonskog kluba. Nogometaši Barce počeli su se žaliti i na suđenje i to čak i kad igraju s klubovima koji su daleko ispod njih ako usporedimo tradiciju i vrijednost nogometaša na nogometnom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski posrnuli div je već tri utakmice u španjolskom prvenstvu bez pobjede, uz dva poraza i jedan remi. Barcelona je, kako smo već spomenuli, u subotu odigrala 1:1 protiv Alavesa iako su bili apsolutni favoriti pred ovu utakmicu. Nakon utakmice Barcelonini igrači okomili su se na suce te su poručili kako se nastavlja lakrdija na njihovu štetu. Kamere su na poluvremenu uhvatile i zanimljiv trenutak iz tunela, a u centru pozornosti bili su Gerard Pique i glavni sudac Alejandro Hernandez Hernandez. Pique je, nezadovoljan suđenjem u prvom poluvremenu, sucu poručio: “Kad ti nešto nećeš, onda baš nećeš”. No, ni Hernandez Hernandez nije ostao dužan i odgovorio je obrambenom igraču katalonskog kluba:

“Što se ti buniš? Uvijek si ti taj koji ima nešto za reći. Radiš show od svega, ovo nije normalan način za razgovor. Ne volim show-programe”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.