(VIDEO) Pogledajte sporan trenutak: Ovako je Hrvatska oštećena za jedanaesterac!

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je izgubila jednu od odlučujućih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Turska je odnijela pobjedu 1:0, no u devetoj minuti dogodila se sporna situacija nakon koje je mađarski sudac Kassai vrlo lako mogao pokazati na bijelu točku za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Modrić je izveo slobodni udarac nakon prekršaja na Pivariću uz aut liniju na lijevoj strani. Sjajno je ubacio pred gol, Kalinić glavom prebacio na drugu stativu, gdje se lopta ispred Vide od Yilmazove ruke odbila u stativu. Bilo je to klasično, namjerno igranje rukom, za crveni karton i, naravno, jedanaesterac za Hrvatsku.


Penalty by videosansebastian

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.