(VIDEO) Ponosni tata Mirko Filipović: Kakav otac, takav sin, koliko će dugo Cro Cop moći ‘odolijevati’ 13-godišnjem sinu Ivanu?

Foto: Snimka zaslona/Facebook

Hrvatski borac Mirko Filipović, nakon uspješnih borbi u Japanu, ali i nakon mogućnosti koje su se pojavile glede nekih novih izazova, novih borbi, priprema svog sina Ivana za nastavak ”tatinog puta.” Hoće li Ivan biti uspješan kao tata Mirko tek će se vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mirko Filipović i 13-godišnji sin Ivan često treniraju zajedno, Cro Cop sam često ističe koliko je njegov sin talentiran za sport kakvim se bavi tata.

“Lijevak je i baca lude high-kickove, baš kao ja. Velik je i jak za svoje godine. Nadam se da neće postati profesionalni borac, ali ako se odluči boriti, podržat ću ga”, ne tako davno s ponosom je najavljivao tata Mirko, koji je na svom Facebook profilu objavio video zajedničkog treninga sa sinom koji su odradili u dvorani u sklopu kuće Mirka Filipovića. Dakle, Ivan ima privilegirani status u odnosu na neke druge potencijalne borce, tata mu je vrhunski borac, sa sjajnom karijerom, trener je kakvog bi mnogi mladi borci poželjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se vidi na objavljenom video uratku trening je bio vrlo zanimljiv, nije se štedjelo, kad se činilo da je trening završen Mirko Filipović je pozvao Ivana da se pozdrave, s obzirom kako je 13-godišnjak postao neporezan vrlo je brzo završio na parteru uz široki osmijeh tate Mirka. Koliko će takav osmijeh trajati s obzirom da Ivan brzo napreduje i da bi se na parteru uskoro mogao naći i tata Mirko?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.