(VIDEO) PSG izborio četvrtfinale Kupa

Foto: fah

Nogometaši PSG-a izborili su plasman u četvrtfinale francuskog Kupa nakon što su na gostovanju tek nakon produžetaka pobijedili trećeligaša Villefranche sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je dugo lomio Villefranche, koji se nalazi na 13. mjestu treće lige, i tek je u produžetku uspio izboriti pobjedu. Golove su zabili Julian Draxler (102), Moussa Diaby (113) i Edison Cavani (119).

Plasman u četvrtfinale izborio je i četvrtoligaš Vitre pobijedivši trećeligaša Lyon Duchere sa 3-2 premda su gosti nakon 22 minute imali dva gola prednosti. Lyon Duchere je poveo u osmoj minuti golom Rivasa Marouanija. Isti je igrač u 22. minuti povisio na 2-0. Domaćin je do kraja poluvremena uspi izjednačiti golovima Willama Grosa (32) i Maximea Le Borgnea (41). U nastavku susreta nije bilo golova sve do sudačke nadoknade kada je Remi Laurent realizirao kazneni udarac za pobjedu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u četvrtfinale u utorak su izborili Caen, Nantes, Dijon i drugoligaš Orleans.

REZULTATI:
Villefranche – PSG 0-3 prod.
Vitre – Lyon Duchere 3-2

Igrano u utorak:
Croix Football – Dijon 0-3
Metz – Orleans 0-1
Nantes – Toulouse 2-0
Bastia – Caen 3-5 11m (2-2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.