(VIDEO) Rakitić nakon pobjede Barcelone: ‘Messi je najbolji svih vremena, puno nas nije zabilo 600 golova ni na treningu’

Foto: snimka zaslona

U prvoj utakmici polufinala nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou svladala Liverpool sa 3:0 (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da nam je netko rekao da ćemo pobijediti 3:0, svi bi to potpisali i bili sretni. Dobro smo igrali, borili se protiv jedne od najboljih momčadi u Europi, nisu slučajno prošle godine bili u finalu i sada došli do polufinala, rekao je veznjak Barcelone Ivan Rakitić nakon utakmice u razgovoru za HRT.

– Doveli su utakmicu gdje žele, da ide “tamo-vamo”, da nema pauze, na što su navikli iz lige. To naravno nije bilo najbolje za nas iako smo izvukli fantastičan rezultat. S jednim takvim Messijem, zaslužili smo pobjedu, dodao je Rakitić.

Lionel Messi je s dva gola presudio Liverpoolu i bio ključan faktor za veliku pobjedu 3:0 Barcelone u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka. Taj drugi pogodak bio je njegov 600. u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja i puno od nas nismo 600 zabili na treningu, bez riječi sam, najbolji je svih vremena. Poštujem sve velike legende, ali njega možemo staviti na jednu posebnu stranu, rekao je Rakitić te rezimirao:

– Bili smo dobro pripremljeni, trener i stručni stožer su odradili odličan posao. Ovdje nema jednostavne utakmice, u polufinalu Lige prvaka. Ovo nije gotova priča, jako smo zadovoljni, fantastičan rezultat, no poznajemo trenera, igrače i njihov stadion, znamo da nas čeka pakao. Večeras uživamo, ali već od sutra pripremamo sljedeću utakmicu, zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.