(VIDEO) Real bez Ronalda i Balea, ali s Modrićem u gostima slomio Espanyol

Foto: fah

U susretu 4. kola Primere Real Madrid je na gostovanju kod Espanyola pobijedio s 2-0 i ostao vodeći s maksimalnim učinkom u bodovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se bez Cristiana Ronalda i Garetha Balea u Barceloni slomio obranu domaćih tek u 45. minuti kada je pogodio James Rodriguez. U 71. minuti na konačnih 2-0 je povećao Karim Benzema. Luka Modrić je nastupio svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi.

U ostalim susretima Villareal je kod kuće pobijedio Real Sociedad s 2-1 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Nicoli Sansoneu, koji je svoj drugi pogodak postigao skoro s centra igrališta. Athletic je u Bilbaou nadigrao Valenciju s 2-1 nakon što su gosti poveli već u 2. minuti, dok su Osasuna i Celta odigrali 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real s 12 bodova, Barcelona i Las Palmas imaju po 9, a Atletico, Sevilla i Villareal po 8 bodova.

Villarreal 2 Nicola Sansone 22,25
Real Sociedad 1 Yuri 35
– – –
Athletic Club 2 Aritz Aduriz 24,41
Valencia 1 Alvaro Medran 2
– – –
Osasuna 0
Celta Vigo 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.