(VIDEO) Rijeka je gorjela: Armada pripremila spektakularnu bakljadu na tri kilometra gradske šetnice

Foto: snimka zaslona

Predivne slike vidljive su bile večeras u Rijeci, tisuće Riječana i pripadnika Armade su večer prije utakmice obilježili 30. rođendan riječke navijačke skupine spektakularnom bakljadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovalo je preko 2000 navijača, a rasporedili su se po tri kilometra dugima Molo Longu i Trsatu. Upaljeno je čak 1987 baklji i ispaljeno 87 signalnih raketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, osim prekrasnih vizualnih prizora navijači su pripremili i koncert na Gatu Karoline Riječke.

Rijeka i Hajduk igraju u subotu u 17 sati, a domaći navijaći najavljuju novi spektakl na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U subotu nastavljamo slavlje rođendanskom koreografijom, najvećom u povijesti grupe! Pridržavajte se uputa, ne zbog višemjesečnog truda nas koji smo je radili NEGO U ČAST 30 GODINA POVIJESTI NAŠE GRUPE! Krenite na tribinu ranije nego inače, sudjelujte u koreografiji sve tri minute, slušajte upute navijača u markerima i vođe navijanja, dižite koreografiju u trenutku kad vam se kaže!

TRI MINUTE DISCIPLINE ZA DEMONSTRACIJU MOĆI NAŠE TRIBINE!

ARMADA”, stoji u najavi Armade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.