(VIDEO) Šarićev rekord karijere u teškom porazu Philadelphije

Foto: Twitter

Philadelphia 76ers Darija Šarića su sinoć doživjeli visok poraz, sa 136-106 od njih su bolji bili Detroit Pistonsi, a hrvatski je reprezentativac u porazu svoje momčadi zabio 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixerse, koji su ostali i bez Jalila Okafora, predvodio je Nik Stauskas sa 24 koša. Šarić je u 28 minuta učinku dodao i šest skokova te osam asistencija.

Najbolji kod Detroita bio je Kentavious Caldwell-Pope koji je utakmicu završio sa 26 koševa. Marcus Morris je dodao 22 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Sixers utakmicu počeli serijom od 7-0, poslije su imali poteškoća i izgubili su taj nalet. Izgubili su 20 puta loptu, a Pistonsi su to iskoristili i pretvorili u 25 pogodaka.

Cleveland Cavaliers su sinoć odmarali dvojicu najboljih LeBrona Jamesa i Kyriea Irvinga što su iskoristili Miami Heat i svaladli ih sa 120-92.

Najučinkovitiji kod Heata bio je Goran Dragić koji je zabio 23 koša, a Hassan Whiteside je ubacio 20 uz 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyler Johnson je dodao 17 koševa za Heat kojem je ovo 18. pobjeda u zadnjih 22 utakmice.

Channing Frye je bio najbolji strijelac Clevelanda sa 21 pogotkom, a Kyle Korver je postigao 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.