(VIDEO) Kako se ozlijedio euforični trener Barcelone u ludoj noći slavlja?

Foto: Snimka zaslona

O uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a pričati će se još tjednima, mjesecima, Barca je pobjedom od 6:1 napravila nešto što nikome u povijesti Lige prvaka nije uspjelo, nadoknadila je četiri gola zaostatka. Slavili su svi, igrači, navijači, pobjednički je gol zabio Sergi Roberto u posljednjim sekundama 95. minute utakmice, slavio je trener Luis Enrique. Teško je zamisliti kako je bilo treneru koji je posljednjih dana ipak bio pod velikim stresom i koji je najavio odlazak iz kluba na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjedničkog pogotka svoje momčadi Luis Enrique je slavio kao da je osvojio Ligu prvaka i Primeru u jednoj utakmici, trčao je po travnjaku poslije pobjedničkog pogotka Roberta, uklizavao, grlio igrače, pomoćnike, sve koji su mu se našli na putu. No, pritom se ozlijedio.

”Čini mi se da sam ostavio neke ligamente na terenu…”, rekao je Enrique.  Ipak, lakše mu je podnijeti bol nakon ovakve pobjede, trener Barce danas je sportski junak Katalonije.

‘Ma, nema veze. Vrijedilo je! Da, pao sam na koljena, uklizao’, pokušao je objasniti trener Barcelone  što se dogodilo tijekom slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hvala svima koji su vjerovali u nas poslije onih 4:0. Pobjedu posvećujem njima. Ovo nije ekshibicija, ovo je nogomet. Mislim da nitko od mojih igrača niti u jednom trenutnu nije prestao vjerovati u uspjeh. Momčad je odlično reagirala i nakon primljenog gola. Sve smo riskirali i isplatilo se. Rijetko kad dobijete ovakvu priliku, a sad je bio red na nas”, poručio  je Luis Enrique i još jednom podsjetio novinare na rečenicu s početka sezone: “Rekao sam vam da nam je cilj trostruka kruna…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.