VIDEO: Sevilla je srušila Modrićev Real na fantastičnu asistenciju Ivana Rakitića

Sevilla je iznenadila Real Madrid u 30. kolu Primere na Sanchez Pizjuanu, pobijedila je 2-1, a gol odluke zabio je Bacca nakon fantastične asistencije Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su gosti u 14. minuti preko Cristiana Ronalda, a izjednačio je dvostruki strijelac Bacca samo pet minuta kasnije. U 72. minuti je uslijedila polukontra, a golemi posao napravio je Rakitić. Prvo je fenomenalnim potezom petom prebacio Pepea, zatim je povukao loptu 30-ak metara i onda savršeno poslužio Baccu.

Bila je to 12. Raketina asistencija ove sezone. Dao je i 11 golova. Imao je još nekoliko sjajnih trenutaka, a iznudio je i dva žuta kartona. Drugi hrvatski reprezentativac, Luka Modrić je za Real igrao 89 minuta, a tada ga je zamijenio Morata.

Porazom je Real pao na 3. mjesto ljestvice jer su konkurenti slavili. Barcelona je bila bolja od Celte s 3-0, a Atletico M. od Granade s 1-0. Barca ima dva, a vodeći Atletico tri boda više od Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sevilla – Real Madrid 2-1 GOLES 26/03/2014 by realmadridplay

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.