(VIDEO) Show Jose Mourinha nakon novog debakla Manchester Uniteda

Foto: fah

Jednu od najvećih nogometnih senzacija na Otoku ove godine napravio je drugoligaš Bristol City koji je u četvrtfinalu Liga kupa izbacio Manchester United (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi koju vodi Jose Mourinho nije pomogao ni prvi pogodak Zlatana Ibrahimovića nakon povratka. Inače, sva tri gola postignuta su u drugom dijelu utakmice. Autor velikog iznenađenja bio je Korey Smith u 2. minuti sudačke nadoknade.

Posve je razumljiva bila euforija u redovima Bristola nakon senzacionalnog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni portugalski stručnjak tako je već u prosincu osta bez dva trofeja, City u prvenstvu bježi nedostižnih 11 bodova, dok je u Liga kupu Mourinho ispao već u četvrtfinalu. Nakon što je ispao od kluba koji se borio za opstanak u drugoj ligi Portugalac je napravio pravi show u svom stilu.

”Imali su sreće, ali su se izborili za tu sreću. Dobili su utakmicu u trenutku kada smo mi ostali bez ikakve reakcije, zato moram reći da su imali i malo sreće. U prvom poluvremenu smo dvaput gađali vratnice, i to prije nego su oni poveli. Borili su se svih 90 minuta kao da im je ovo utakmica života, a vjerovatno je i bila. Na kraju, mogu samo reći da je ovo prekrasan dan za nogomet jer je slabija momčad pobijedila i dobila priliku boriti se u polufinalu. Čestitam i njima i njihovim navijačima”, rekao je nakon utakmice portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u polufinalu Liga kupa Bristol City čeka novi spektakl, dvoboj sa spektakularnom vodećom momčadi prvenstva koju vodi sjajni Pep Guardiola, Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.