(VIDEO) Šibenik: Franka Škugora s trofejom u đardinu dočekalo stotine sugrađana

Foto: ŠibenikIN

Trofej Davis Cupa koji su iz francuskog Lillea, gdje je odigrano finale ovogodišnjeg Davis Cupa, u Hrvatsku donijeli teniski reprezentativci, među kojima je i Šibenčanin Franko Škugor, stigla je danas u Šibenik, piše ŠibenikIN. Sa Škugorom je stigao i Ivan Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čast je što ova salatara može biti u Šibeniku danas s nama i htio bi se zahvaliti svim navijačima koji su prešli dug put da dođu do Lillea i podrže nas, a vidim da ih ima i tu danas. Puno nam je značila ta podrška tamo. Bilo nas je svega deset posto dvorane, ali osjećalo se kao da smo pola dvorane, ako ne i više”, rekao je Škugor.

“Veliko mi je zadovoljstvo što u prekrasnom Krešimirovom gradu pozdravljamo hrvatsku reprezentaciju, hrvatski tenis, a posebno našeg sugrađanina Franka Škugora. Ova godina je sjajna godina hrvatskog sporta što je sjajna promocija ne samo sporta nego države i pokazatelj da kada želite nešto učiniti i kada uložite trud da možete i uspjeti “, poručio je gradonačelnik Željko Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.