(VIDEO) Sjajan start Barcelone, dva pogotka Lionela Messija, zapažen i Ivan Rakitić…

Foto: Twitter

Branitelj naslova prvaka Španjolske uvjerljivo je započeo natjecanje u novoj sezoni španjolskog nogometnog prvenstva, pobijedivši pred svojim navijačima na Camp Nou gostujući Alaves sa 3-0 (0-0) uz dva pogotka Lionela Messija i jedan Philippea Coutinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alaves je uspio držati bod u rukama do 64. minute, kad je Messi prvi put načeo mrežu gostiju. Coutinho je u 83. minuti pogodio za 2-0, a Messi svojim drugim pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja donio Barceloni diobu prvog mjesta s Levanteom, koji je identičnim rezultatom u petak slavio na gostovanju u Sevilli kod Betisa.

Ivan Rakitić je bio u početnoj postavi Barcelone i odigrao je cijelu utakmicu.

U nedjelju su na programu nove tri utakmice 1. kola La Lige u kojima se sastaju: Eibar – Huesca, Rayo Vallecano – Sevilla i Real Madrid – Getafe. U ponedjeljak će biti zaključeno prvo kolo utakmicama Valencia – Atletico Madrid i Athletic – Leganes.

Španjolska – 1. kolo
Subota:
Barcelona – Alaves 3-0 (Messi 64, 90+2, Coutinho 83)
Celta – Espanyol 1-1 (Aspas 51 / Hermoso 45)
Villarreal – Real S. 1-2 (Moreno 16 / Willian Jose 40, Juanmi 71)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak:
Girona – Valladolid 0-0
Betis – Levante 0-3 (Marti 37, Morales 54, 90+5)

Nedjelja:
Eibar – Huesca
Rayo Vallecano – Sevilla
Real M. – Getafe
Ponedjeljak:
Valencia – Atletico
Athletic – Leganes

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.