(VIDEO) Sjajni Borna Ćorić u meču punom preokreta u Miamiju izbacio 11. igrača svijeta

Foto: fah

Sjajni Borna Ćorić u trećem kolu Mastersa u Miamiju pobijedio je Amerikanca Jacka Socka. Rezultat je bio 5:7, 7:6(4), 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je sjajno krenuo protiv 11. tenisača svijeta i poveo s 3:0, išlo je sve do 5:2, no onda je Sock prvo vratio break pa kod 5:4 spasio dvije set-lopte. Borna je izgubio i iduća dva gema.

Drugi set zamalo je završio kao i prvi, Ćorić je dogurao do 5:2, no osmi nositelj se vraća na 5:4 i tada spašava set-loptu, te u idućem gemu ima i break-loptu. Ćorić ipak uspjeva izboriti tie-break i u njemu slaviti sa 7:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna u trećem setu ponovno završava dramatično, napravio je break na samom početku, Sock dolazi do 3:3, no hrvatski tenisač ipak odlučuje meč s nova dva breaka.

U idućem će kolu igrati protiv Denisa Shapovalova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.