(VIDEO) Sukob BBB-a i Torcide na autocesti A1

Foto: Snimka zaslona

Na otprilike pola puta između Zagreba i Splita, na autocesti A1, došlo je do sukoba navijača Dinama i Hajduka, odnosno BBB-a i Torcide. Navodno je do sukoba došlo na odmorištu Zir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, navijači Dinama putuju prema Splitu s obzirom kako njihov klub igra sa Slogom Kup utakmicu u Mravincima, s druge strane pripadnici Torcide idu za Zagreb budući kako Hajduk u Kupu igra kod Vrapča. Sreli su se očito na pola puta.  Kod popularne ”Macole”, odmorištu na kojem se inače zaustavljaju brojni automobili, poglavito kamioni, a osobito tijekom turističke sezone.

Sama tučnjava trajala je desetak minuta, sukobljene strane koristile su već standardnu ”opremu”, baklje, palice, ali su kao svaki huligani razbijali stolice iz ugostiteljskih objekata kako bi ih koristili tijekom tučnjave.  S obzirom kako su BBB-i putovali prema jugu, Torcidaši prema sjeveru susreli su se na suprotnim stranama autoceste, da bi se sukobili morali su pretrčavati cestu po kojoj jure vozila, pritom huligani nisu ugrozili ”samo” svoje živote već i živote vozača.

U sukobu je oštećen jedan automobil kao i staklo na kafiću.  Kad je policija stigla sudionici tučnjave već su nestali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.