(VIDEO) Sukob Torcide s policijom u Županji

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski kup, kao i kup natjecanja diljem Europe, nerijetko zna prirediti iznenađenje, neugodno iznenađenje velikom favoritu. Zamalo se to dogodilo danas u Županji Hajduku, koji je gostovao kod tamošnjeg NK Graničara. Pravi nogometni blagdan za sve stanovnike tog kraja, a pogotovo u kontekstu činjenice da je lijepo vrijeme dalo dodatnu draž ovom mini spektaklu. Uostalom Hajduk u Slavoniji ima veliki broj navijača, još od vremena bivše komunističke Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk, naravno, na gostovanja redovito prate i vjerni navijači, pripadnici Torcide, ponekad ih je više, ponekad manje, ali ih u pravilu ima. Favorizirani splitski klub je teškom mukom slavio 2:1.

Pripadnici Torcide uspjeli su doći izravno iz Splita te su odlučili stati iza sjevernog gola, no na kraju su se morali vratiti u suprotnom smjeru. Torcidaši su se sukobili s policijom, koja im se našla na putu do željenog odredišta iza gola. Neki su krenuli odmah natrag kad su vidjeli policiju, dok su drugi ipak odlučili ići u sukob, što šakama, što ”navijačkim rekvizitima” koje su imali kod sebe. Prema posljednjim informacijama neki navijači su i privedeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.