(VIDEO) Tko su najlošiji igrači Eura, zašto ih predvode Englezi i Zlatan Ibrahimović?

fah

Nakon prvog kruga, pa onda i nakon osmine finala, koje je, nažalost, bilo posljednje natjecanje hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, odnosno posljednji krug na Euru, znamo gotovo sve, osim tko će igrati u samoj završnici turnira. To danas ne zna čak ni majmun iz jednog zoološkog vrta koji je predvidio pobjedu Hrvatske protiv Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo, dakle, idealnu postavu Eura, a vjerovat ćemo uglednom sportskom dnevnom listu L’Equipeu, u idealne stavili su i jednog Hrvata, legendarnog kapetana Vatrenih, Darija Srnu, znamo, također da je Ivan Perišić najbolje ocijenjeni nogometaš dosadašnjeg dijela Europskog prvenstva, prosječna ocjena mu je sedam.

Tko su anti-junaci, ako ih ima, i jesu li oni zaslužili da ih se posebno spominje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal 101greatgoals misli da jesu, zato je i odabrao jedanaestoricu nesretnih, 11 onih koji bi najradije da ih se na Euru nije ni primijetilo. Među njima ima dosta Engleza, a negativnu postavu Europskog prvenstva predvodi bivši izbornik Engleske Roy Hodgson. Logično, s obzirom na traumatičan poraz favoriziranih Engleza od Islanda u osmini finala. Srećom, međi nesretnicima nema hrvatskih reprezentativaca.

fah
fah

Navedeni portal momčad je sastavio u formaciji 3-4-3, dakle u formaciji u kojoj Hrvatska nikad ne igra. Na vratima je prvi vratar Engleske Joe Hart, igrači u obrani Dragović (Austrija), Ramos (Španjolska) i Ignjašević (Rusija).

Tek vezni red? Ima u veznom redu i velikana. Najviše su razočarali navijače Turčin Arda Turan i trojica Engleza Jack Wilshere, Wayne Rooney, Rahim Sterling. U vršku napada je također jedan Englez, Harry Kane, zatim je tu Švicarac Haris Seferović te nekoć veliki nogometaš Zlatan Ibrahimović, koji je sa svog posljednjeg Europskog prvenstva otišao bez postignutog gola, iako je Euro on sam bombastično najavljivao. Ibrahimović se oprostio od švedske reprezentacije na pomalo neslavan način, borio se, nije mu išlo, neki bi rekli – nije mogao sam, a i godine su tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega izgleda da naši Vatreni nisu bili tako loši, kako neki žele insinuirati nakon povratka u domovinu hrvatske ekspedicije iz Deauvillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.