(VIDEO) Tomić objasnio kako je Lokomotiva srušila Hajduk

Foto: snimka zaslona

Gost ovotjednog Stadiona bio je trener Lokomotive Goran Tomić. Lokosi su u 11. kolu Prve HNL svladali Hajduk 2:0. Hajduk je ubilježio četvrti poraz u prvenstvu u utakmici u Kranjčevićevoj, u kojoj je Lokomotiva iz dva protunapada došla do dva gola i slavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je imao više posjeda, prividnu inicijativu, ali bez prave šanse. Nakon što smo poveli 1-0, to je i nama odgovaralo. Drugo poluvrijeme smo zatvorili utakmicu uvođenjem defenzivnog veznog i čekali smo priliku iz kontranapada – i dočekali te mirno priveli utakmicu kraju, rekao je Tomić u uvodu razgovora.

Imamo brze igrače koji mogu na širokom prostoru napraviti nereda svakoj ekipi, suludo bi bilo da igramo na drugačiji način. Ova ekipa ima fantastične igrače u fazi napada, bilo mi je bitno ove sezone da izgledamo organizirano u fazi obrane. Prema naprijed ćemo uvijek nešto napraviti.

Hajduk je u utakmicu krenuo u malo izmijenjenom sastavu – Juranović je krenuo na zadnjom veznom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama je to odgovaralo, iako je Tudor odigrao korektnu utakmicu. Juranović je nama napravio dosta problema na desnom bočnom u prijašnjim utakmicama, kadar je za reprezentaciju, tako da je nama to odgovaralo.

Tomić je pohvalio rad svojeg kluba.

Uprava Lokomotive na čelu sa gospodinom Šikićem radi fenomenalan posao. Ovoliko igrača proizvesti, omladinska škola radi fenomenalno. Završili smo utakmicu s tri igrača s 19 godina iz omladinskog pogona, tako da je to velika stvar uz ovaj rezultat za Lokomotivu, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.