Ramos se oglasio nakon ljutite reakcije na treningu Reala zbog koje ga je smirivao Modrić

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Reala u velikoj su rezultatskoj krizi, a s problemima na utakmicama, dolaze i oni na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Sergio Ramos tako je tijekom jednog treninga pokušao dva puta napucati mladog suigrača Reguilona nakon što ga je ovaj prethodno slučajno pogodio loptom. Luka Modrić je pokušao smiriti Ramosa na kraju, a španjolski stoper se javio na Twitteru nakon incidenta i ispričao.

“Iako to tako ne izgleda, ovakve situacije se često događaju. No, to nije isprika za moje ponašanje. Moja reakcija nije smjela biti takva. Uvijek moramo ići sto posto, jel’ tako Regui? Na kraju, važno je zajedno pobjeđivati”, napisao je Ramos.


“Uvijek uz momčad i kapetana, sutra idemo po pobjedu”, odgovorio je Sergio Regulion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.