(VIDEO) Tottenham i Arseanal remizirali u velikom londonskom derbiju

Foto: fah

U velikom londonskom derbiju Tottenham i Arsenal su odigrali 1-1 čime su Spursi zadržali četiri boda više od “Topnika”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su gosti u 16. minuti preko Aarona Ramseya, a izjednačio je Harry Kane iz jedanaesterca u 74. minuti. Bio je to njegov deveti gol u derbiju sjevernog Londona čime je preskočio Emmanuela Adebayora koji je u susretima između Tottenhama i Arsenala zabio osam golova.

Foto: fah

Bio je to prvi remi Tottenhama ove sezone nakon što je do ove utakmice upisao 20 pobjeda i osam poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, u posljednjih 16 dvoboja između Tottenhama i Arsenala samo jednom su slavili gosti i to Arsenal u ožujku 2014.

Tottenham je i dalje treći sa 61 bodom, četiri više od Arsenala, dok je Manchester United na petom mjestu sa 55 bodova i utakmicom manje. Prva dva mjesta drže Liverpool (69) i Manchester City (68).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.